Ogromna modifikacija Beyond Skyrim dobila nov napvoednik

Beyond Skyrim: Cyrodill zna postati največja modifikacija v zgodovini Elder Scrolls franšize, saj si je grupa zanesenjakov začrtala ambiciozen cilj. Obuditi želijo vse province, ki mejijo na območje Skyrim in jih vnesti v pogon Skyrima. Ampak igralci en bodo gledali samo novih in pustih map, saj nas bodo tam čakale naloge, štorije in NPC-ji, ki bodo vsebovali zvočne podajalce.

Za skupino prostovoljcev je to ogromen podvig in čeprav se morda zdi nemogoč, projekt zlagoma napreduje. Razvojna ekipa je tako nekaj dni nazaj izdala nov napovednik, v njemu pa si lahko pogledamo novo provinco Morrowind.

V posnetku je moč videti lokaciji Blackrock Isle ter Sheogorad in če ste vrsto let nazaj igrali Morrowind, vam zna ta napovednik vzbuditi močne nostalgične občutke.

Žal se nam niti približno še ne sanja, kdaj naj bi bil projekt dokončan oz. če se bo to sploh zgodilo. A sanjamo lahko dalje in morda razvijalcem zadevo le uspe pripeljati do cilja. Več o projektu si lahko preberete na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime