Apex Legends dobil kar dva napovednika za drugo sezono

Apex Legends morda danes ni tako popularen kot je bil na začetku, a razvijalec Respawn se še ni povsem predal. Veliko svojih upov polagajo na drugo sezono, ki naj bi zopet privabila širok krog uporabniške baze, ki je igro v preteklih mesecih zapustila.

Uraden napovednik naj bi dobili danes zvečer, vendar je to leto 2019 in dandanes vse stvari izcurljajo pred uradnim izidom.

Tako smo dobili kar dva napovednika. Eden od njih prikazuje karakterja Octane, ki teče skozi območje Kings Canyon. Neznani heker nato sproži EMP eksplozijo in poruši se stolp, v mapo pa pridrvijo ogromni zmaji.

Druga sezona bo očitno precej spremenila mapo, saj bodo obstoječe stavbe porušene, nekateri mostovi, ki so prej povezovali območja, pa bodo sedaj žalostno zevali v prazno.

Poudarek bo tudi na različnih zvereh, kar zna igri dodati rahlo PvE varianto. Da nas bodo nadlegovali zmaji je že jasno, pridružili pa se jim bodo tudi tiste ogromne dinozavrske kreature, ki smo jih do sedaj lahko opazovali samo izven okvirjev mape.

Več bo znanega nocoj ob 19.00, ko bomo dobili tudi uradno predstavitev in zagotovo bo Respawn povedal še nekaj dodatnih informacij.

Apex Legends bo svojo drugo sezono prejel 2. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime