Apple Pay uradno na voljo tudi v Sloveniji

Prihodnost bančništva bo očitno povsem drugačna kot smo ga vajeni danes. Pisali smo že o spletnih bankah kot so N26 ter Revolut ter o sistemu Apple Pay. Ta je sedaj uradno postal podprt tudi v Sloveniji, kar bo nedvomno razveselilo vse pristaše Applovih izdelkov.

Storitev je včeraj postala na voljo lastnikom Mastercard kartic v državah kot so Litva, Malta, Portugalska, Grčija, Estonija, Latvija, Liechtenstein, Ciper, Bolgarija, Hrvaška in tudi naša Slovenija.

Za plačevanje boste potrebovali seveda Applov telefon iPhone ter odprt račun pri spletni banki N26. Podprto bo tudi plačevanje preko tablic iPad, ur Apple Watch, pri spletnih nakupih pa se lahko poslužimo tudi prenosnika, če ima ta le vgrajeno tehnologijo TouchID.

Če se na te zadeve ne spoznate, je priporočljivo branje naslednjega članka, kjer razložimo vse o kreiranju računa v spletni banki N26, spočeli pa smo tudi primerjavo med N26 ter Revolutom.

Luka Gabrovšek je za portal RTVSLO povedal sledeče:

“Zelo me veseli, da lahko v sodelovanju z družbo Apple in našimi partnerji iz bančnega sektorja imetnikom kartic Mastercard ponudimo inovativno storitev Apple Pay. Evropa je v ospredju brezstične evolucije, saj je vsaka druga transakcija v tem delu sveta brezstična.”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime