Flappy Bird dobiva svoj battle royale način

Flappy Bird je bila igra, ki je leta 2014 postala fenomen. Zadevo so nekaj časa igrali vsi, vse dokler je ni originalni ustvarjalec Dong Nguyen odstranil iz Google in Apple trgovin, saj je po njegovem povzročala premočno zasvojenost.

Če je bil v tistih dneh najbolj popularen Flappy Bird, je danes njegovo mesto zasedel žanr battle royale. In ni dolgo trajalo, da je nekdo združil Flappy Bird z battle royalom in tako je nastal Flappy Royale.

Zadeva je sila preprosta: na mapi se pojavite skupaj z 99 drugimi igralci in skočite iz avtobusa. Nato s klikanjem poskušate vašega ptiča obdržati v zraku ter se izogibati oviram.

Flappy Bird močno spominja na še en podoben pretekli projekt Mario Royale in tudi tu tekmujemo proti duhcem. Zadeva je hudo zaguljena in vsak spopad traja kakšnih 5 sekund, razen če ste res mojstrski Flappy Bird igralec.

Zanimivo je tudi dejstvo, da lahko izbirate svoj igralni lik in niste omejeni samo na ptiče, ampak lahko izberete tudi denimo banano.

Igrate lahko kar preko vašega brskalnika in to popolnoma brezplačno. Samo obiščete sledečo povezavo, vtipkate vaše ime in frustrirajoča zabava se lahko prične.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime