Nova posodobitev v PUBG prinesla nov komunikacijski sistem ter plezanje

Battle royale bojišče se je po huronskemu navalu sedaj malce umirilo in na vrhu se je zasidralo nekaj zanimivih naslovov. Pričakovano še vedno vlada Fortnite, vendar tudi PUBG ni ostal pozabljen in drži zdravo igričarsko bazo. Apex Legends je po popularnosti strmo padel, a morda ga reši druga sezona, ne gre pa tudi spregledati dejstva, da špil vsebuje nekaj zanimivih mehanik.

Ena od teh je sistem komunikacije med igralci, kjer lahko na hiter način soigralcu sporočimo naš ukaz, brez da bi morali tipkati v pogovorno okno. Sistem je bil dovolj zanimiv, da sta ga podedovala tako Fortnite kot tudi CS: Danger Zone, sedaj pa se jima je pridružil še PUBG.

Slednji je nedavno prejel posodobitev 30, ta pa je prinesla novo pištolo Deadgun ter možnost, da preko svetlobne rakete prikličemo vojaško vozilo BRDM-2.

Največja novost pa je zagotovo novi komunikacijski sistem, kjer lahko preko stiska srednjega gumba miške ali pa preko tipke F3 odpremo radialni meni, ki vsebuje priročna standarda sporočila. Tako se lahko hitro opravičite, zadeva pa pride prav tudi ob opozarjanju pred nevarnostjo nasprotnika. Prav tako lahko soigralcem hitro sporočite, kje se nahaja kakšen odkriti predmet in v katero smer bi se radi odpravili.

Posodobitev 30 prinaša še eno veliko novost: plezanje. Sedaj lahko igralec skoči in spleza na vsak objekt, ki lahko meri maksimalno 2,5 m, lahko pa tudi preskoči prepade in se s prsti oprime samega roba. To odpre nove dele mape, ki prej niso bili dostopni, kar bo močno poživilo in spremenilo igralno izkušnjo.

Kaj vse prinaša nova posodobitev si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime