V Fortnite so se začeli pojavljati portali iz serije Stranger Things

Da se Fortnite ohranja na vrhu igralnih lestvic ni ravno naključje. Rednim posodobitvam in sezonam družbo delajo tudi sodelovalne akcije z drugimi popularnimi zadevščinami kot je denimo vključitev filmske franšize Maščevalcev. Takšne zadeve so seveda odlična promocija in zdi se, da bo v Fortnite kmalu zašla tudi serija Stranger Things.

Ta je danes na Netflixu dobila svojo tretjo sezono in igralci so v nakupovalnemu središču Mega Mall začeli opažati grozljive portale, ki so v seriji močno prisotni in služijo kot mostovi med resničnim svetom ter Upside Down realnostjo, tam pa nas čakajo grozljive spake.

V igri se ti portali obnašajo malce drugače. Ko stopimo skozi portal, nas nato ta izpljune na drugemu koncu nakupovalnega središča. Grozljiva črvina po vstopu igralca ne izgine, tako da jo lahko uporabljamo za priročno teleportiranje skozi stavbo.

Ni še jasno, ali bo skozi portal stopila tudi kakšna demonska zalega tako kot v seriji. Upamo, da bodo Stranger Things dogodek še dodatno nadgradili, saj bi risankasti obleki Fortnita pasala malce bolj grozljiva nota.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime