Razvijalec igre Warframe podarja enemu srečnežu izlet v vesolje

Razvijalec Digital Extremes že nekaj časa pridno dela na igri Warframe, katero lahko igramo povsem brezplačno, kljub temu pa lahko uživamo v bogati vsebini.

Pretekli vikend se je odvil TennoCon 2019 in tam je Warframe nosil ogromno vlogo. Razvijalec je poleg novega dodatka razglasil tudi unikatno tekmovanje, ki bo enemu srečnežu prineslo res bogato nagrado.

V Warframe lahko izpolnimo svoje sanje postati vesoljska ninja, ki s svojo vesoljsko ladjo šviga med asteroidi ter se na tleh bojuje proti razni vesoljski zalegi. Igra precej spominja na Destiny in si je skozi svoj obstoj nabrala bogato število privržencev, ki so pravi navdušenci za vesoljsko črnino, mnogo med njimi pa bi za izpolnitev takšne želje prodali svojo levo ledvico.

Digital Extremes se je zato odločil izpeljati tekmovanje, kjer bo zmagovalec nagrajen z vsoto kar 250.000 dolarjev.

Zainteresirani boste v tekmovanje vstopili tako, da se preko svoje e-pošte prijavite v igro in vsak dan, do 30. novembra, boste ob dokončanju misije prejeli dodatno piko za tekmovanje. Vse skupaj lahko do konca novembra naberete 145 točk, decembra pa boste za finiširanje misije prejeli dvojne pike.

Skozi tekmovanje se bodo pojavile še dodatne možnosti za služenje točk, dodatne podrobnosti pa bo razvijalec še sporočil.

Čeprav Digital Extremes ne podarja ravno direktnega prevoza v vesolje, je 250.000 zelencev ravno dovolj denarja za izstrelitev med zvezde. Podjetje Virgin Galactic namreč za 90-minutni polet med vesoljce zahteva točno takšno vsoto.

Natančna pravila sodelovanja si lahko preberete na sledeči povezavi, pomaga pa vam lahko tudi spodnji video.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime