Valve se opravičuje za zmedo pri zadnji razprodaji in podarja 5000 iger

Steamova zadnja razprodaja je bila vsekakor nekaj zanimivega. Poleg običajnih popustov na igrah, je veliko uporabnikov lahko sodelovalo v akciji znani kot Steam Summer Sale Grand Prix. Zmagovalna ekipa je ob prečkanje finalne črte dobila lepo darilo v obliki podarjene igre, ki so si jo zaželeli na svoji Wishlisti.

Žal pa je bila zadeva čisto preveč zakomplicirana in razprodaja je zmedla ogromno ljudi in med te nesrečneže lahko prištejem tudi sebe. Na koncu je zmagala ekipa Corgi, ki je že na začetku dirke povedla in čeprav je Valve vmes spreminjal pravila, saj so zadevo želeli nekako uravnotežiti, je rumeni pes še vedno na koncu zmagal.

Da je med igralci vladala zmeda se zaveda tudi Valve. Za zmešnjavo se je že opravičil, zraven pa dodal še eno dodaten posladek. Izmed vseh sodelujočih so zbrali 5000 srečnežev, ki bodo dobili igro, katera se nahaja na vrhu njihove Wishliste.

Možnosti, da se znajdete med temi zmagovalci so sicer astronomske, a vseeno preverite svoje e-poštne predale, saj morda spite pod srečno zvezdo, tako kot tale tip, ki je prejel igro Cyberpunk 2077 povsem brezplačno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime