Oboževalci delajo na Fallout MMO-ju, ki bo spominjal na prvi dve igri

Fallout 76 je prvi uradna odprava razvijalca Bethesda, ki je to franšizo popeljala v večigralske vode. Žal se projekt ni izkazal za uspešnega, a to ne pomeni, da ne znamo nekoč dobiti dobre večigralske izkušnje v Fallout svetu.

Oboževalci so v preteklosti že speljali več takih projektov, vsi pa so bili zasnovani na sistemu FOnline.

Na enemu takemu naslovu dela tip z imenom KompreSor, njegov izdelek pa nosi ime FOnline 3. Njegov glavni cilj je zamenjati opuščeni projekt FOnline Reloaded.

Vizualna podoba ne spominja na novejše iteracije Fallout iger, ki so s tretjim delom preklopile v prvoosebni pogled. FOnline se igra podobno kot prva dva dela, ki še danes veljata za revolucionarni igri in če vam je do globoke RPG izkušnje, si jih danes lahko pridobite za pravi drobiž.

FOnline 3 tako ne odlikuje ravno bleščeča grafika, a retro navdušencem podoba ravno ne igra velike vloge. Glede na napovednik je razvijalec zapustil potezni boj in ko je ogromno igralcev na zaslonu, zadeva zgleda malček nepregledno.

Če vam je projekt zanimiv, si lahko ogledate uradno stran za več informacij. Razvijalec pravi, da bo njegov projekt stopil v beta testiranje oktobra. Če vam ni do čakanja, se lahko spravite preigravati FOnline 2, zadeva pa je seveda povsem brezplačna.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!