Oboževalci delajo na Fallout MMO-ju, ki bo spominjal na prvi dve igri

Fallout 76 je prvi uradna odprava razvijalca Bethesda, ki je to franšizo popeljala v večigralske vode. Žal se projekt ni izkazal za uspešnega, a to ne pomeni, da ne znamo nekoč dobiti dobre večigralske izkušnje v Fallout svetu.

Oboževalci so v preteklosti že speljali več takih projektov, vsi pa so bili zasnovani na sistemu FOnline.

Na enemu takemu naslovu dela tip z imenom KompreSor, njegov izdelek pa nosi ime FOnline 3. Njegov glavni cilj je zamenjati opuščeni projekt FOnline Reloaded.

Vizualna podoba ne spominja na novejše iteracije Fallout iger, ki so s tretjim delom preklopile v prvoosebni pogled. FOnline se igra podobno kot prva dva dela, ki še danes veljata za revolucionarni igri in če vam je do globoke RPG izkušnje, si jih danes lahko pridobite za pravi drobiž.

FOnline 3 tako ne odlikuje ravno bleščeča grafika, a retro navdušencem podoba ravno ne igra velike vloge. Glede na napovednik je razvijalec zapustil potezni boj in ko je ogromno igralcev na zaslonu, zadeva zgleda malček nepregledno.

Če vam je projekt zanimiv, si lahko ogledate uradno stran za več informacij. Razvijalec pravi, da bo njegov projekt stopil v beta testiranje oktobra. Če vam ni do čakanja, se lahko spravite preigravati FOnline 2, zadeva pa je seveda povsem brezplačna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime