Fiverr sedaj ponuja možnost povezovanja igralcev s trenerji

Danes je vstop v večigralski svet precej težavno opravilo. Pri vseh popularnih igrah tipa PUBG, Fortnite ali League of Legends se sicer znate zabavati, a ob bolj resnemu igranju lahko hitro naletite na zid v obliki profesionalnih igralcev, ki jih boste brez vaje bolj težko premagali.

Zato igralci čedalje bolj pogledujejo za trenerji, ki bi jim razložili pravilno metodo igranja ter jim naložili optimalni nivo treninga. Na temu mestu pa nastane problem v obliki povezovanja igralcev s trenerji, saj ne obstaja neka univerzalna popularna platforma, kjer bi se kopičilo ogromno trenerjev in igralcev.

Nekaj takšnega je poskušala slovenska stran GewdGame, sedaj pa je v ring stopila tudi popularna platforma Fiverr.

Ta je prejšnji teden spočela prav posebni razdelek, kjer lahko svoje veščine v prodajo ponudijo trenerji iz različnih iger, po različnih cenovnih postavkah.

Potencialne stranke lahko izbirajo med različnimi popularnimi igrami kot so denimo PUBG, Fortnite, League of Legends ali pa FIFA 19. Med iskalnikom lahko izbirajo med različnim cenovnim razponom, treniranjem v živo ter celo jeziki treninga (žal se gor zaenkrat ni pojavil še noben slovenski trener).

Fiverr pa se ni ustavil samo pri treniranju, saj lahko pod razdelkom “Gaming” ugledate ogromno ponudbe. Tako lahko odkrijete programerje ali pa scenariste, ki vam lahko spišejo scenarij za vašo igro ali pa D&D kampanjo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime