Belle Delphine izgubila svoj Instagram račun

Popularna 19-letna cosplayerka in Instagram zvezdnica Belle Delphine je očitno s svojimi na pol razgaljenimi slikami malček pretiravala.

Belle Delphine je zaslovela širom interneta predvsem na račun kontroverzne poteze, kjer je v prodajo ponudila kozarčke vode iz svoje kopeli. Oboževalci so za zasoljeno ceno kupovali ostanke njene odmrle kože in celotna zadeva je postajala samo še bolj čudna.

Belle je je na Instagramu še včeraj imela 4.5 milijonov sledilcev in platforma ji je ponujala odlično priložnost za kazanje nagajivih slik, ki so nato peljale na njeno Patreon stran. A njene pomanjkljive fotografije so očitno šle nekomu na živce in na Redditu se je pojavila tema, kjer je en uporabnik prikazal prijavo njenega profila.

Prijava je bila uspešna in samo dva dni kasneje je Instagram ukrepal in ukinil njen profil. Uraden razlog je to, da je punca kršila njihove smernice.

Med njenimi sledilci se je zagotovo slišal velik jok obupa, a za Belle še ni nič izgubljeno. Še vedno drži svoj Twitter profil ter YouTube kanal, njen Patreon pa še vedno drži celo četo uporabnikov.

Zanimivo bo videti, ali je Instagram njen profil odstranil za vedno ali pa gre samo za začasni ukrep.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime