Google Pixel 4: Zbogom zareza in pozdravljene 3 kamere

Bliža se tisti čas, ko nam bo Google ponovno predstavil nova paradna konja Google Pixel 4 in Google Pixel 4 XL.

Zadnje govorice pravijo, da bosta nova telefona brez zareze, ki jo najdemo danes praktično na vseh telefonih. Spredaj naj bi imela oba dve kameri in zadaj kar tri s prav posebnim, trenutno še misterioznim senzorjem, vsaj tako nam kažejo zadnje nepotrjene informacije. Poleg kamer bi naj imel manjši Google Pixel 5,6 paličen zaslon in večji XL po vsej verjetnosti 6+ paličen zaslon.

Kaj nas v resnici čaka še ne vemo, si pa upamo zatrditi, da so ponavadi te nepotrjene informacije zelo točne. Tako lahko rečemo, da zna na sliki biti kar končna oblika telefona. Za specifikacije upamo zgolj še, da bo letošnja izdaja imela več pomnilnika kot poprej. Kar se tiče kakovosti kamere in programske opreme pa v zadovoljstvo ne dvomimo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!