16-letnik zmagal Fortnite World Cup turnir, Slovenec K1nzell končal na 30. mestu

Včeraj se je zaključil največji turnir v Fortnite zgodovini. Kar 40 milijonov igralcev po svetu se je potegovalo za turnir World Cup, a le najboljši so se prebili v finale, ta pa se je včeraj odvil v New Yorku.

World Cup je posedoval nagradni sklad v višini 30 milijonov dolarjev, igralci pa so lahko tekmovali v Duos ali pa Solo načinu. O zanimivem dogajanju na “Duos” igrišču smo že poročali, sedaj pa je čas, da razglasimo še zmagovalca Solo turnirja.

Na vrhu se je po napetih spopadih znašel komaj 16-letni Kyle ‘Bugha’ Giersdorf, ta pa je s svojo zmago v žep pospravil 3 milijone dolarjev.

Buga je serijo šestih napetih spopadov začel z zmago, vendar je bil to njegov eden in edini Victory Royale. V četrti rundi se je prebil med top 5, vmes pa je pridno nabiral točke, se prebijal med top 10 in tako mu na koncu ni mogel več nihče do živega.

Zmagal je prepričljivo, z 59 točkami je skorajda podvojil rezultat drugo uvrščenega, Američana Psalma. ZDA se je na splošno odrezal odlično in med prvimi desetimi mesti se je znašlo kar 5 Američanov.

Tudi Slovenci imamo radi Fortnite, zato smo lahko še posebej ponosni na našega šampiona, ki v Fortnite svetu sliši na ime K1nzell, za domačo mizo pa je znan kot Blaž Lešnik. K1nzell je na koncu končal na 30. mestu, kar je glede na to, da je tekmoval proti praktično celotnemu svetu, več kot odličen rezultat!

K1nzell šteje vsega 17 let, zato smo prepričani, da je pred njim še hudo bogata kariera.

Celotni vrstni red si lahko ogledate na sledeči povezavi, spodaj pa vas čaka posnetek finala.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Call of Duty Modern Warfare je sedaj na PC-ju težak več kot 200 GB

Od vseh večjih strojnih komponent so diski morda res najbolj poceni in to so nekateri razvijalci začeli že kar grdo izkoriščati. Stiskanje...

Crysis Remastered zaradi slabega odziva igralcev zamaknil izid

Predelava Crysisa za sodobne sisteme bi morala biti za razvijalca Crytek mačji kašelj. Studio je znan po svojih grafično nadmočnih igrah, do...

Microsoft naj bi svojo večjo predstavitev Xbox Series X iger prikazal 23. julija

Microsoft si s svojo prvo predstavitvijo iger za njihovo naslednjo konzolo Xbox Series X ni naredil dobre usluge. Ljudje so pričakovali precej...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!