Igra Blair Witch dobila nov igralni posnetek

Blair Witch igra se je prvič pojavila na letošnjemu sejmu E3 in je kar presenetila. Ne zaradi svoje kvalitete ali česa podobnega, ampak bolj zaradi tega, ker špila ni nihče pričakoval.

A ta vseeno prihaja, za njega pa bo poskrbel razvijalec Bloober Team. Če se vam ne sanja kdo je to, naj povemo, da gre za skupinico junakov, ki je poprej izdala grozljivi Layers of Fear.

Pred kratkim so za Blair Witch izdali nov igralni napovednik, kjer lahko vidimo, kako bo približno zadevo izgledala v končni obliki. Največji poudarek pri posnetku je na našemu zvestemu kompanjonu, psu Bulletu, z njim pa bo lahko igralec spočel ogromno interakcij. Prijazni štirinožec bo lahko šel tja, kamor mi ne bomo mogli, pomagal pa nam bo tudi v boju.

Ta bo malce spominjal na igro Alan Wake, saj bomo čudne paličaste nasprotnike preko soja svetilke razgnali na vse smeri, na njih pa nas bo opozarjal tudi Bullet.

Seveda ne bo manjkala tudi kamera ter “walkie-talkie”, preko katerega bomo lahko vedno ostali v kontaktu z našo ekipo.

The Blair Witch izide 30. avgusta in že sedaj lahko preroško napovem dve stvari. Boj bo zagotovo zanič in pes bo umrl grozljive smrti, ravno takrat, ko se bomo nanj navezali.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime