Heroes of the Storm dobil novega junaka

Blizzard je naznanil prihod novega junaka v njihovo ne tako popularno MOBA igro imenovano Heroes of the Storm. Čeprav HotS ni več dejavnik v e-šport vodah, to očitno še ne pomeni, da igra ne bo dobivala nove vsebine.

Najnovejši junak se bo imenovala Qhira, ta je prišel iz sveta Iresia in bo svoje nasprotnike pobijala s posebnimi verižnimi rezili.

Poleg novega junaka so posodobili še tekmovalni način, kateri bo dobil 1. sezono 2019, dodane bodo tekmovalne točke, potrebnih bo manj kvalifikacijskih iger in dodali so še prav posebno tekmovalno zgodbo.

Če ste že mislili, da je HoTS mrtva igra se motite, še vedno igra svoje privržence, ki so ji zvesti, in lahko jo začnete igrati takoj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!