Originalni Diablo lahko sedaj igrate kar v brskalniku

Priznam, sam sebe sem z vsemi Diablo novicami kar pošteno vznemiril in tako sem si včeraj kupil Diablo 3, z vsemi pripadajočimi dodatki. Vedno sem si želel zopet igrati Necromancerja in glede na to, da ga v Diablu 3 sploh še nisem preizkusil, sem si privoščil prav svojo Xbox One kopijo, ki je bila včeraj pošteno znižana.

A glej ga zlomka, kmalu sem opazil, da je bil pri podajanju dialogov moj Necro povsem nem. Vsi drugi karakterji so posedovali svoje zvočne govorce, le moj junak je bil konstantno tiho. Po hitremu Googlanju sem ugotovil, da je to hrošč, ki je v igri prisoten že nekje od junija, Blizzardu pa se še do zdaj ni zdelo vredno zadeve popraviti. Pač moja sreča.

Kaj ima ta dolg uvod povezave z naslovom članka? Skoraj nič, samo zdelo se mi je opozoriti konzolne igralce, naj bodo pozorni na tega hrošča, preden se odločijo za nakup.

Dovolj obstranskih zadev, originalni Diablo lahko sedaj igrate kar preko brskalnika! Razvijalec Rivsoft je na splet postavil predelavo izvorne kode, kar pomeni, da nas čaka izvirni Diablo, z vsemi svojimi pripadajočimi hrošči.

Ta “shareware” verzija Diabla vsebuje prvi dve temnici, a če posedujete original, samo povlečete datoteke v brskalnik in tako dobite dostop do celotne igre.

Zadevo lahko preizkusite na sledeči povezavi, vendar je špil, zaradi prevelikega navala, trenutno nedostopen. Dokler se stvar ne spravi v delujoče stanje, se lahko morda poigrate s podobnim projektom.

Minecraft je namreč prav tako postal igralen v brskalniku, več informacij o temu pa na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!