The Irishman, mafijski film z legendarnimi igralci dobil prvi napovednik

The Irishman je eden od dveh filmov, ki se jih trenutno najbolj veselim (drugi je Tarantinov Once Upon A Time in Hollywood).

Že precej dolgo nisem ugledal kvalitetnega mafijskega filma in človek lahko samo tolikokrat pogleda Goodfellas, preden potrebuje pavzo. The Irishman, vsaj na papirju, obljublja vse stvari, zaradi katerih bodo moje noge urno našle pot pred kinodvorano.

A morda se mi vseeno ne bo sploh potrebno vstati iz udobnega naslonjača. Za produkcijo namreč skrbi pretočni servis Netflix, ki je v projekt zlil ogromne količine denarcev. Pri filmu ni sekal ovinkov in na kup je zbral res legendarno zasedbo.

V režiserski stolček bo sedel Martin Scorsese, ki je pod svoje okrilje zbral res velika imena, ki so znana predvsem zaradi svojih mafijskih vlog. Tako bodo v glavnih vlogah nastopali Robert DeNiro, Al Pacino, Harvey Keitel in celo Joe Pesci. Slednji se je že dolgo tega upokojil, a se vrnil na filmske odre samo zaradi tega filma. V to ga je prepričal Scorsese in govorice pravijo, da ga je Pesci za vlogo zavrnil kar 50x, a na koncu se je le pokoril.

The Irishman je zanimiv tudi zaradi svoje tehnologije. Uporabljena bo posebna tehnika “de-aging”, ki bo preko računalniških algoritmov pomladila igralce. Za razliko od Gemini Mana, bomo pred kamero še vedno gledali DeNira ter Pescija, le da bosta zgubila skoraj vse svoje gubice.

The Irishmana ne bomo gledali samo na Netflixu, saj je Scorsese prepričal produkcijsko hišo, da film prikažejo tudi v kinih, na ta zvit način pa so tudi vstopili v dirko za Oskarje. Na pretočno platformo naj bi prispel jeseni 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime