Call of Duty: Modern Warfare prikazal prvi večigralski napovednik

Razvijalec Infinity Ward bo v novi Modern Warfare dodal nov igralni način “Ground War”, kjer se bo na mapi spopadlo preko 100 igralcev.

Pričakovanja za novo inačico Modern Warfara so precej velika in špil ima veliko nalogo, saj stopanje v copate njegovega slavnega predhodnika ne bo mačji kašelj. Zanimivo je, da bodo Ground War in njegove mape deležni tudi nočne predelave in že si lahko predstavljamo tiho in skrivno pobijanje naših nasprotnikov.

Poleg tega bomo lahko igrali načine 2v2, 6v6, 10v10 in 20v20 ter 50v50.

Vračajo se slavni “kill-streaki”, kjer boste ob uspešnemu zaporednemu ubijanju nasprotnikov svoji ekipi priborili razne bonuse. Ne smemo pozabiti tudi na Gun Fight način, ki bo stavil na krajše in hitrejše spopade v bolj zaprtih mapah.

Veliko nadgradnjo je doživel tudi zvok. Skrivanje v temi bo tokrat veliko bolj napeto in če se bomo nahajali v stavbi in oprezno opazovali za sovražniki, bomo lahko slišali vse majhne podrobnosti kot je denimo zvok odpirajočih se vrat. Tako se ne bomo vedno zanašali samo na vid ampak nam znajo življenje rešiti tudi naši uhlji.

Spodnji napovednik je precej navdušujoč in zanimivo je, da se na enemu mestu celo pojavijo tanki, kar pomeni, da se bomo končno lahko usedli tudi v ta smrtonosna vozila, ki so v izvirnem Modern Warfaru žalostno manjkala.

PlayStation ekskluzivna beta:

  • 12 – 13 september (zgodnji dostop)
  • 14 -16 september (odprta beta)

“Crossplay” testiranje:

  • 19 – 20 (zgodnji dostop za PC, XB1 in odprta beta za PS4)
  • 21 – 23 (odprta beta za PC, XB1 in PS4)

Razvijalci bodo 10. avgusta za nas pripravili premiero večigralskega načina.

Call of Duty: Modern Warfare bo izšel 25. oktobra za PC, XB1 in PS4, igro pa lahko že prednaročite po znižani ceni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime