Ninja s svojim preklopom na platformo Mixer ni izgubil gledalcev

Pisali smo že o nenadni odločitvi popularnega streamerja Ninje, ki je praktično skozi noč zapustil Twitch in podpisal ekskluzivno pogodbo z Microsoftovo platformo Mixer.

Mnogi so takšno odločitev označili za slaboumno in napovedovali konec Ninje. Vendar morda temu ne bo tako, saj pri svojemu prvemu prenosu na Twitchu, Ninja ni utrpel večjih poškodb.

Ravno nasprotno, bile so celo višje. Nekaj teh številk lahko pripišemo zanimanju gledalcev, kako sploh nova platforma izgleda, tako da znajo številke v sledečih dneh upasti. A te so zaenkrat vzpodbudne.

Spletna stran Lightstream je pod drobnogled vzela statistike in te so precej zanimive. Če vzamemo Twitch številke in izvzamemo Fortnite World Cup turnir, je imel Ninja v zadnjih prenosih na vrhuncu 72.169 gledalcev, povprečno pa ga je gledalo 40.209 oboževalcev.

Njegov Mixer nastop pa je prikazal 73.109 gledalcev, povprečno pa ga je gledalo 57.290 ljudi. Slednja številka je precej višja in očitno je bil stream dovolj zanimiv, da je ob kliku na prenos ostalo veliko več ljudi prikovanih pred zaslone.

Zanimivo je, da je na Twitchu trenutno najbolj popularen streamer Bugha, zmagovalec Fortnite World Cup turnirja, ki je imel nedavno 78.000 gledalcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime