Ninja na Mixerju že nabral milijon naročnikov

Odhod Ninje iz platforme Twitch je presenetil celotno streamersko skupnost, a očitno se mu je poteza izplačala. Zvezdnik je namreč v rekordnemu času zbral preko milijona naročnikov, kar mu bo zagotovo prineslo bogat priliv na njegov bančni račun.

Podvig mu je uspel po samo petih dneh oddajanja v živo in Tyler je nad rezultatom več kot navdušen, svoji skupnosti se je zahvalil preko Twitterja.

To je rekordni dosežek, saj takšnega števila sledilcev na platformi, ki ne ponuja brezplačnega naročanja, v tako kratkemu času ni zbral še nihče.

Je pa treba to številko pogledati iz druge smeri. Namreč nihče od podpornikov za svojo naročnino ni odštel niti evra. Mixer ima trenutno promocijo, kjer enomesečno naročnino časti Microsoft.

Platforma za vsako naročnino zahteva 5.99 dolarja, od tega si 47 centov vzame Mixer. Streamerju tako ostane 5.52 $ vsake naročnine. Ninja bi (bo?) v avgustu pospravil v žep preko 2.5 milijonov dolarjev, zanimivo pa bo videti, koliko naročnikov mu bo ostalo, ko bo brezplačnega obdobja naročanja konec.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime