Ninja sredi streama zaradi goljufivca poklical razvijalca Epic

Ninja ima “veze”. To je najbrž jasno vsakemu, saj je ta popularni streamer eden od razlogov, da je Fortnite postal tako igrana igra in Tyler je na nek način tako postal tudi obraz igre.

Streamer, ki je nedavno zavezal svojo zvestobo Microsoftu in njihovi platformi Mixer, je odigral že ogromno iger in med svojimi virtualnimi avanturami je naletel na marsikakšnega goljufivca. Ti so postali že stalnica vseh večigralskih iger, a eden od njih je poskrbel, da je Ninji počil še zadnji živec.

8. avgusta je med preigravanjem padel pod metki miniguna nasprotnika in Ninja ter njegov soigralec Malachi ‘Reverse2k’ Grenier sta imela sume, da njuna smrt ni bila ravno poštena.

Njihovega nasprotnika sta vzela pod drobnogled in kmalu sta potrdila svoje sume: naletela sta na umazanega goljufivca.

Medtem ko bi običajni igralec ob tem spoznanju divje zaklel in udaril po tipkovnici, je Ninja druge vrste tip. Kar med streamom je v roko zagrabil telefon in poklical v pisarne razvijalca Epic.

Med klicem se je predstavil in povedal, da trenutno gleda hekerja in jih povprašal, če lahko storijo kaj v zvezi z njim. Nato je igralca še prijavil preko orodja v igri, ki omogoča špecanje goljufov, da bi ja nepošteneža odstranili.

Če je bil goljuf odstranjen ni znano, dejstvo pa je, da okoli Ninje ni pametno delati nepoštenih dejanj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime