Blizzard razkril imena strežnikov za World of Warcraft: Classic

Vas že srbijo prsti za ponovno preigravanje World of Warcrafta? Classic različica je takorekoč skoraj pred vrati, saj se bo uradni izid pripetil že 26. avgusta.

Dva tedna pred izidom pa lahko že pričnete skrbno načrtovanje svoje odprave v svet Azerotha. Pisali smo že o temu, da vam bo omogočena rezervacija imena, ta pa bo na voljo vsem naročnikom od jutri dalje. Veterani se prav tako lahko odpravite na Blizzardove posebne forume, kjer se lahko povežete z izgubljenimi prijatelji iz zlatih časov World of Warcrafta.

Blizzard je še potrdil imena vseh strežnikov, ki jih bodo igralci lahko obiskali ob ustvarjanju frišnega karakterja. Za nas so pomembni evropski strežniki, ki si jih lahko ogledate preko sledeče povezave ali pa spodnje slike.

Kot lahko vidimo, bodo strežniki razdeljeni tudi glede na jezik in tako bodo lahko Francozi, Nemci in Rusi igrali na povsem svojih serverjih. Blizzard je še povedal, da bo vsak strežnik označen o svoji zasedenosti (Low, Medium, High), obveščeni pa boste tudi o čakalnih vrstah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime