Fortnite – nova posodobitev počastila svetovnega prvaka Bugho z trofejo, ki jo lahko najdemo v igri

Kyle ‘Bugha’ Giersdorf je 16-letni mladenič, ki je zmagal nedavno Fortnite svetovno prvenstvo. Premagal je ostalih 40 milijonov tekmovalcev in v finalu v New Yorku, kjer se je pomeril s stotimi najboljšimi igralci na svetu, zasedel prvo mesto in si prislužil 3 milijone zelencev.

S tem je postal rekorder, saj je njegov zaslužek največji, ki ga je katerikoli prejel posameznik v e-športu.

Bugha je imel nedavno nekaj težav, saj mu je nek šaljivec na dom poslal policijske specialne enote, k sreči pa se je vse srečno zaključilo.

Včeraj je izšla nova posodobitev za Fortnite in popravek 10.10 je v igro prinesel veliko zanimivosti. Med drugim so roboti BRUTE postali malce oslabljeni, pojavila pa se je še ena, čeprav nekoliko skrita zanimivost.

Razvijalec Epic se je svetovnemu prvaku poklonil na zanimiv način. Če odidete na lokacijo Lucky Landing, boste odkrili repliko trofeje, ki jo je prejel svetovni prvak. Na pokalu je celo izrisano njegovo ime, lokacija pa je bila izbrana zaradi tega, ker je Bugha vseh svojih 6 zmagovalnih spopadov začel ravno na tej lokaciji.

Enako sta bila počaščena tudi zmagovalca “Duos” igralnega načina, Nyhrox in Aqua, njun pokal pa lahko odkrijete na lokaciji Happy Hamlet.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime