The Witcher 3 prejel modifikacijo, ki obraz Geralta zamenja s tistim iz prihajajoče serije The Witcher

Vsi že verjetno nestrpno pričakujemo na novo serijo The Witcher, ki bo kmalu izšla na pretočnemu servisu Netflix. Končno smo dobili tudi prvi napovednik, vsi pa že zagotovo veste, da bo obleko klavca raznoraznih beštij v seriji nosil igralec Henry Cavill.

Tipček morda na začetku kot izbira Geralta ni navdušil vsakega, saj se od protagonista iz iger kar močno razlikuje. To niti ni presenetljivo, saj bo serija šla po korakih knjižne predloge in bo zanemarila pripoved iz videoiger.

Če se želite malce bolje pripraviti za izid serije, pa vam zna prav priti sledeči mod. Ta naredi nekaj relativno preprostega: obraz protagonista Geralta zamenja s tistim, ki ga nosi Henry Cavill.

Novi Geralt je precej dobro poustvarjen, vendar ustvarjalec opozarja, da zna novi fris vplivati na strojno optimiziranost, to pa gre na račun močno bolj podrobnega obraza.

Kakorkoli že, novo modifikacijo si lahko prenesete iz sledeče povezave, razvijalec pa priporoča, da si zraven ubodete še dva dodatna moda. Geralt on Steroids našemu junaku doda mišice, Alternative Long Hair pa mu doda svilnato sive lase.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime