Mod za Skyrim vam omogoči uničevanje objektov kot so stoli, mize in sodi

Če je kaj manjkalo Skyrimu, je to zagotovo uničevanje različnih objektov. V igri, kjer lahko počnemo čuda stvari je izpadlo kar malce čudno, da so bili povprečni objekti neuničljive prepreke, ki niso padle niti pod zamahi meča, niti pod eksplozijami čarovnij.

K sreči imamo PC-jaši na razpolago ogromno količino modifikacij in pred kratkim je izšla ena nova, ki zna precej spremeniti naše vnovično preigravanje. Mod se imenuje Destructible Skyrim – Breakable Objects in nam omogoči, da razbijemo razne okoliške predmete kot so sodi, stoli ter mize.

Če boste svoje uničenje prinesli v okoliške pivnice ter trgovine, vas bo pričakala lepa denarna kazen. Če boste denimo uničili so, bo iz njega padla majhna vrečica, ki bo vsebovala zaklade iz skrinje, vsi uničeni predmeti pa se bodo vrnili v prejšnje stanje, ko bo preteklo 24 ur v igrinem svetu.

Treba je vedeti, da je modifikacija še v beta testiranju in razvijalec namerava pod uničenje dodati še ogromno predmetov. Do takrat si lahko snamete različico za originalni Skyrim ali pa varianto za Special Edition.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime