Novi napovednik za Monster Hunter World: Iceborne obljublja močnega nasprotnika

Monster Hunter World je najbolj uspešen Monster Hunter naslov in nič čudnega potem, da je založnik Capcom hitro začel delati na dodatni vsebini.

Čeprav je verjetno v izdelavi tudi polnopravno nadaljevanje, o njemu ni znanega še nič. So pa znane informacije o dodatku Iceborne, ki ga boste konzolaši lahko že kmalu preigravali.

Dobili smo nov napovednik, ki malce bolje razkrije skrivnosti zasnežene pokrajine Hoarfrost Reach. Seveda nas zopet čaka tepež ogromnih beštij, med njimi nam bo poštene težave povzročal starodavni zmaj Velkhana, ki ga lahko vidimo v napovedniku. Zverina bo imela kar nekaj posebnih napadov in bo zagotovo povzročala sive lase vsakemu igralcu, ki ne bo previdno naštudiral njenih manevrov.

Vendar igra obljublja še enega nasprotnika, ki bo očitno nekaj najbolj nevarnega, kar smo do sedaj videli v Monster Hunter naslovih. Pošast se imenuje Everwyrm in je tako močna, da lahko spreminja celotne ekosisteme.

Monster Hunter World: Iceborne bomo lahko preigravali že 10. septembra, a le na konzolah. PC-jaši boste morali na svoj izvod potrpežljivo počakati do januarja 2020.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!