Novi napovednik za Monster Hunter World: Iceborne obljublja močnega nasprotnika

Monster Hunter World je najbolj uspešen Monster Hunter naslov in nič čudnega potem, da je založnik Capcom hitro začel delati na dodatni vsebini.

Čeprav je verjetno v izdelavi tudi polnopravno nadaljevanje, o njemu ni znanega še nič. So pa znane informacije o dodatku Iceborne, ki ga boste konzolaši lahko že kmalu preigravali.

Dobili smo nov napovednik, ki malce bolje razkrije skrivnosti zasnežene pokrajine Hoarfrost Reach. Seveda nas zopet čaka tepež ogromnih beštij, med njimi nam bo poštene težave povzročal starodavni zmaj Velkhana, ki ga lahko vidimo v napovedniku. Zverina bo imela kar nekaj posebnih napadov in bo zagotovo povzročala sive lase vsakemu igralcu, ki ne bo previdno naštudiral njenih manevrov.

Vendar igra obljublja še enega nasprotnika, ki bo očitno nekaj najbolj nevarnega, kar smo do sedaj videli v Monster Hunter naslovih. Pošast se imenuje Everwyrm in je tako močna, da lahko spreminja celotne ekosisteme.

Monster Hunter World: Iceborne bomo lahko preigravali že 10. septembra, a le na konzolah. PC-jaši boste morali na svoj izvod potrpežljivo počakati do januarja 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime