Minecraft Earth – registracije za beto so sedaj odprte

Zadnje čase imamo polno novic glede Minecrafta. Pisali smo že o preklicani grafični nadgradnji ter o posodobitvi, ki bo vpeljala ray tracing učinke.

V izdelavi je še en, povsem neodvisen naslov, ki ga bomo lahko preigravali samo na mobilnih napravah. Gre za igro Minecraft Earth, ta pa bo poskušala grajenje kock preseliti v resnično življenje preko tehnologije AR.

Zadeva bo malce spominjala na Pokemon Go, tako da boste igralci gledali v mobilnik in interaktirali s predmeti, imenovanimi Tappables. Tako boste nabirali material za grajenje in se potem spravili graditi različne objekte, ki jih boste zlagali skupaj v resničnem življenju. Poleg tega boste lahko na pomoč poklicali prijatelja in kmalu bodo pred vami očmi nastale prave mojstrovine, ki jih boste lahko gledali skozi oči mobilnika.

Zadeva se vsekakor sliši zanimivo in beta testiranja so se že začela na iOS napravah, sedaj pa bo to mogoče tudi na Androidu. Žal je beta zaenkrat zaprta, vseeno pa lahko preizkusite srečo na uradni strani. Za igranje boste morali biti polnoletni ter posedovati telefon, ki podpira vsaj operacijski sistem Android 7.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime