Ogromna modifikacija Anomaly za igro Stalker sedaj v odprti beti

Izvirni Stalker še danes ponuja igralno izkušnjo, ki je ne morete dobiti z nobenim drugim izdelkom. Tudi Metro Exodus, ki se je nedavno preselil v odprti svet, ki malce spominja na Stalkerja, ne more doseči tega legendarnega naslova, za katerega navdušenci še danes pridno izdelujejo modifikacije.

Ena izmed njih se imenuje Anomaly, ta pa je včeraj dobila svojo odprto beta verzijo. Anomaly je že nekaj časa igralen, a razvijalci so do sedaj delali na verziji 1.5.0, ki skoraj popolnoma predrugači igro.

Anomaly se od drugih modifikacij precej razlikuje. Mod je zgrajen na pogonu X-Ray 64, kar pomeni, da nas čaka precej manj rušenj na namizje. Poleg tega je to povsem samostojni izdelek, tako da za igranje sploh ne potrebujete nameščene kopije Stalkerja.

Čaka vas še tona drugih zanimivosti. Anomaly pove povsem svojo zgodbo in je časovno umeščena za vsemi tremi deli uradnih iger. Štorija je povsem nova, kar pomeni nove frakcije, katerim se lahko igralec pridruži.

Poleg cele kopice stranskih nalog je tu še prenovljena umetna inteligenca, nov sistem kovačenja in kuhanja ter sistem popravljanja opreme.

Anomaly je res ogromna modifikacija, svojo različico si lahko prenesete iz sledeče povezave, spodaj pa si lahko ogledate nov napovednik za inačico 1.5.0.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime