Fortnite – igralci razburjeni zaradi nove mehanike grajenja, Ninja razmišlja o stavki

Posodobitev 10.20 za igro Fortnite je vpeljala ena spremembo, ki bi se morda zdela nedeljskemu igričarju povsem nepomembna, a igralci so nad njo pošteno razburjeni.

Razvijalec Epic je namreč povečal čas med gradnjo oz. Turbo Buildingom iz 0.05 na 0.15. To se nemara ne zdi veliko, a čas za gradnjo se je tako efektivno povečal za 3x, kar je pošteno razhudilo igralce, ki Fortnite igrajo na pol.profesionalni stopnji.

Epic je pritožbe že uslišal, a pravi, da za spremembami stoji in da imajo za njih dobre razloge. Sprememba gre predvsem na račun “pinga”, saj so imeli igralci z 0 latence prednost pred tistimi, ki igrajo na malce manj močnih povezavah. Tako naj bi igralna izkušnja postala bolj uravnotežena med vsemi igralci, na spremembah pa naj bi v nadaljnje še delali.

Vendar so igralci še vedno močno razburjeni in med krike jeze se je pridružil tudi slavni streamer Ninja. Ta je glede sprememb v nedavnem prenosu na račun razvijalca izrekel nekaj pikrih pripomb:

“Verjemite, tudi če bi vsak streamer in YouTuber nehal delati na Fortnite vsebini, Epic ne bi spremenil ničesar.”

Vendar mu je med prenosom ideja začela postajati čedalje bolj všeč:

“Morali bi ustanoviti zvezo. Če bi se zares skupaj združili v skupinskem DM-u, bi lahko vsi rekli ‘Ne bomo več igrali’. Ne bomo igrali cash cups, ne bomo niti skušali tekmovati. Ne bomo naredili ničesar.”

Na Twitterju je postala popularna označba #RevertTurboBuilding in čeprav je Epic podal uradno izjavo, se igralci še vedno niso pomirili. Zanimivo bi bilo videti, kaj vse bi dosegla prva virtualna stavka in v primeru, da bi bila ta uspešna, če bi se ta v prihodnosti pojavila tudi v drugih sorodnih večigralskih igrah.

Vsi igralci Fortnita lahko sodulujete na našem turnirju in se potegujete za bogate nagrade, klikni me za več info.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime