Gaming brez izgovorov #4

19. in 20. oktober EUROPARK MARIBOR

Top YouTuber srečanje - LoL TFT - Fortnite - VR - Racing Simulator - Free 2 Play postaje - FIFA 20 in več!

Igralne postaje (PC in PS4), racing sim in VR

Na voljo bodo igralne postaje, kjer boste lahko s prijatelji odigrali Fortnite (na računalnikih), odpeljali hitri krog na Racing Simulatorju ali pa na konzolah preizkusili povsem nove igre kot je denimo FIFA 20. Za vse navdušence virtualne resničnosti pa bo na voljo tudi posebna VR izkušnja - igra Beat Saber! Dogodek bodo obiskali tudi popularni YouTuberji in influencerji, ki bodo imeli poseben srečanje, kasneje pa bodo tudi igrali igre z obiskovalci. Preživite popoln gamerski dan z nami v EUROPARK Maribor!

JureTršanBlond in Tija

JackOnTheBox

Smidi

Tekmovanje TOP Youtuber in Meet v Europarku by UVI GEAR

JureTršanBlond, JackOnTheBox, Smidi in zmagovalec natečaja HOPsi - TOP YouTuber 2019 bodo imeli posebno srečanje z oboževalci! Postani TOP YouTuber! Več info na povezavi spodaj.

UVI GEAR - FORKY LoL TFT finale

V soboto, 20.10. s pričetkom ob 10:00, bo potekal finale našega League of Legends TFT turnirja. Na turnir se je potrebno kvalificirati preko online kvalifikacij, preverite kako s klikom na spodnji gumb!

Na zaključni del turnirja se bo uvrstilo 8 najboljših tekmovalcev katere bomo dobili s pomočjo kvalifikacijskega turnirja, ki bo potekal pred dogodom preko spleta (online igrate doma).

Preko spodnjega obrazca se prijavte na tekmovanje, vse dodatne informacije in pravila bomo objavili tukaj ter jih posredovali na vaš vneseni email katerega podate ob prijavi.

Online tekmovanje bo potekalo 22.9.2019 s pričetkom ob 13:00, igramo na EU WEST serverju!

Vsi tekmovalci morate biti na dan turnirja prisotni na našem Discordu (kanal LoL TFT GMB)

Vas polja so obvezna! Pri LoL račun pazite da vnesete pravilno kajti v nasprotnem primeru ne boste morali dodati nasprotnikov in odigrati iger!

Splošni pogoji portala
Bodo znane naknadno!

RAZER Fortnite finale

Na dogodku bo potekal finale Fornite turnirja, katerega se bodo udeležili najboljši igralci iz kvalifikacij, ki bodo potekale pred dogodkom ONLINE (igrate od doma).

Na zaključni del turnirja se bo uvrstilo 8 najboljših tekmovalcev katere bomo dobili s pomočjo kvalifikacijskega turnirja, ki bo potekal pred dogodom preko spleta (online igrate doma).

Preko spodnjega obrazca se prijavte na tekmovanje, vse dodatne informacije in pravila bomo objavili tukaj ter jih posredovali na vaš vneseni email katerega podate ob prijavi.

Online tekmovanje bo potekalo 6.10.2019 s pričetkom ob 13:00! Igrali bomo na našem custom serverju, več informacij bo sledilo dan pred dogodkom!

Vsi tekmovalci morate biti na dan turnirja prisotni na našem Discordu (kanal Fortnite GMB)

Vas polja so obvezna! Pri Fortnite račun pazite da vnesete vaš ime v Fortnite igri!

Splošni pogoji portala
Bodo znane naknadno!

EIGRE.si - EA FIFA 20 PS4 turnir!

Pokaži svoje nogometne sposobnosti na FIFA 20 turnirju z bogatim nagradnim skladom! Na turnir se morate predhodno prijaviti in poravnati prijavnino, ki znaša 15 €.

Preko spodnjega obrazca se prijavite na FIFA 20 PS4 tekmovanje, vse dodatne informacije in pravila bomo objavili tukaj nekaj dni pred turnirjem in jih tudi posredovali na vaš vnešeni email katerega podate ob prijavi.

Tekmovanje bo potekalo 19.10.2019 s pričetkom ob 10:00 v Europarku Maribor pred trgovino Hervis! Igrali bomo na Playstation 4, število prostih mest je omejeno na 64!

Prijavnina znaša 15 € (vse podatke za nakazilo boste prejeli na elektronski naslov po prijavi), svoje mesto si zagotovite po tem ko prejmemo plačilo! V primeru, da ste igro FIFA 20 prednaročili preko spletne trgovine EIGREsi (klikni me) ob prijavi vpišite številko naročila in priznali vam bomo celotno prijavnino ter vas dodali na seznam plačanih (v primeru da kasneje prekličete naročilo vas bomo odstranili iz seznama!

Po uspešni prijavi preverite vaš elektronski naslov za informacije o plačilu prijavnine, V primeru, da ste prenaročili na EIGREsi vpišite številko naročila in ignorirajte email.

Splošni pogoji portala
Bodo znane naknadno, predvidena vrednost nagradnega sklada je 800 € v materialnih nagradah!
Prva posodobitev bo 10.9.2019

UVI RACING - Dirt 2 tekmovanje

V sodelovanju z UVI CHAIR in LOGITECH bo na dogodku prisoten UVI Racing Simulator PRO in vsi, ki boste odpeljali hitri krog boste prejeli posebno darilo. Vljudno vabljeni!

UVI Racing Simulator PRO + Logitech G29 volan in pedalke