Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Gaming brez izgovorov #4

ZAKLJUČEN, Hvala vsem za obisk in nepozabno izkušnjo.

Top YouTuber srečanje - LoL TFT - Fortnite - VR - Racing Simulator - Free 2 Play postaje - FIFA 20 in več!

Dogodek je zaključen

Poročilo in slide najdete s klikom na povezavo.

Igralne postaje (PC in PS4), racing sim in VR

Na voljo bodo igralne postaje, kjer boste lahko s prijatelji odigrali Fortnite (na računalnikih), odpeljali hitri krog na Racing Simulatorju ali pa na konzolah preizkusili povsem nove igre kot je denimo FIFA 20. Za vse navdušence virtualne resničnosti pa bo na voljo tudi posebna VR izkušnja - igra Beat Saber! Dogodek bodo obiskali tudi popularni YouTuberji in influencerji, ki bodo imeli poseben srečanje, kasneje pa bodo tudi igrali igre z obiskovalci. Preživite popoln gamerski dan z nami v EUROPARK Maribor!

JureTršanBlond in Tija

JackOnTheBox

Smidi

Meet & Greet Youtuberjev by UVI GEAR

Meet & Greet z Youtuberji bo 19.10. ob 16:30
JureTršanBlond, JackOnTheBox, Smidi in zmagovalec natečaja HOPsi - TOP YouTuber 2019 bodo imeli posebno srečanje z oboževalci!

UVI GEAR - FORKY LoL TFT finale

V nedeljo, 20.10. s pričetkom ob 10:00, bo potekal finale našega League of Legends TFT turnirja. Na turnir se je bilo potrebno kvalificirati preko online kvalifikacij, spodaj najdete tekmovalce, ki so se kvalificirali na zaključni dogodek in se bodo potegovali za nagrade v Europarku Mariboru na dogodku Gaming brez izgovorov!

TeslaS | jackerchan | CrazyMiha | KappaSprite
Thatcrit | Robzý | invocatura | Geosmateos

RAZER Fortnite finale

Na dogodku bo potekal finale Fornite turnirja na katerega se se preko kvalifikacij udeležili sledeči tekmovalci (po vrstnem redu od največ doseženih točk do najmanj):

DGE V1ks | FRAG TaySon | Reflect Nomis | SVN Bot | Youtube_Stendi | dreamyy -α- | Xplicit odensy | AUT calost

Finale se prične v soboto 19.10.2019 ob 12:00!

EIGRE.si - EA FIFA 20 PS4 turnir!

Pokaži svoje nogometne sposobnosti na FIFA 20 turnirju z bogatim nagradnim skladom! Na turnir se morate predhodno prijaviti in poravnati prijavnino, ki znaša 15 €.

Preko spodnjega obrazca se prijavite na FIFA 20 PS4 tekmovanje, vse dodatne informacije in pravila bomo objavili tukaj nekaj dni pred turnirjem in jih tudi posredovali na vaš vnešeni email katerega podate ob prijavi.

Tekmovanje bo potekalo 19.10.2019 s pričetkom ob 10:00 v Europarku Maribor pred trgovino Hervis! Igrali bomo na Playstation 4, število prostih mest je omejeno na 64!

Prijavnina znaša 15 € (vse podatke za nakazilo boste prejeli na elektronski naslov po prijavi), svoje mesto si zagotovite po tem ko prejmemo plačilo! V primeru, da ste igro FIFA 20 prednaročili preko spletne trgovine EIGREsi (klikni me) ob prijavi vpišite številko naročila in priznali vam bomo celotno prijavnino ter vas dodali na seznam plačanih (v primeru da kasneje prekličete naročilo vas bomo odstranili iz seznama!

Bodo znane naknadno, predvidena vrednost nagradnega sklada je 800 € v materialnih nagradah!
Naslednja posodobitev bo 17.10.2019
Potrjenih 13 od 32
- Vid Hozjan
- Alen Tolar
- Nik Jovanović
- Lan Rampre
- Benjamin Jagurdžija
- Anže Rojko
- Nejc Petovar
- Kevin Knedl
- Borut Dvoršak
- Vlado Zejnić
- Luka Mlakar
- Kristijan Ancel
- Benjamin Dvorša

HOP.si Beat Saber VR turnir

Vsi obiskovalci boste lahko preizkusili Oculus Rift VR napravo in igro Beat Saber, poleg tega pa bomo za najbolj pogumne organizirali prvi HOPsi Beat Saber turnir v Sloveniji!

Preko spodnjega obrazca (zavihek prijava) se prijavite na Beast Saber tekmovanje, vse dodatne informacije o turnirju najdete v zavihku pravila.

Tekmovanje bo potekalo 19.10.2019 s pričetkom ob 15:00 v Europarku Maribor pred trgovino Hervis! Igrali bomo na Oculus rift, število prostih mest je omejeno na 20!

Prijavnina znaša 5 € (vse podatke za nakazilo boste prejeli na elektronski naslov po prijavi), svoje mesto si zagotovite po tem ko prejmemo plačilo!

Najboljši bodo prejeli praktične nagrade!
Pravila se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in bodo dokončno določena 15 minut pred pričetkom turnirja!

1. Tekmovanje bo PvP na 2x Oculus Rift. Uporabimo multiplayer mod, ki prikazuje rezultata obeh igralcev.
2. Vsak par igra 2 naključni pesmi (maksimalna dolžina pesmi je 4 minute). Točke obeh pesmi se seštejeta, zmaga igralec z več točkami. V finalu oba igralca igrata 3 pesmi.
3. Izbor pesmi je iz uradnega (neplačljivega) nabora. 1. runda Hard težavnost, 2. runda Expert, 3. in nadaljnje runde Expert+
4. Če je število igralcev v naslednji rundi liho (torej en manjka), vsi poraženci prejšnje runde igrajo enako random pesem. Napreduje tisti z največ točkami.
5. Ostalih modov ni (default). Player settings se lahko spreminja. Reduce debris dovoljen.
6. Vsak igralec ima 1-2 pesmi za pripravom pred dvobojem.
Naslednja posodobitev bo 10.8.2019
- Domen Konda
- Teo Šega
- Miha Sternad
- Miha Komperšek
- Andraž Gorišek
- David Jovanović
- Marsel Stanissavljević

UVI RACING - Dirt 2 tekmovanje

V sodelovanju z UVI CHAIR in LOGITECH bo na dogodku prisoten UVI Racing Simulator PRO in vsi, ki boste odpeljali hitri krog boste prejeli posebno darilo. Vljudno vabljeni!

UVI Racing Simulator PRO + Logitech G29 volan in pedalke