Smo res dobili igralni posnetek mobilne različice League of Legends?

O mobilni različici igre League of Legends že dolgo časa krožijo govorice in predelava bi bila navsezadnje povsem logična.

Igranje na mobilnih napravah je popularno predvsem v Aziji in tam se za takšne igre zapravlja ogromne količine denarcev. Na Kitajskem prihodki od mobilnih iger predstavljajo kar 57% igričarskega tržnega deleža, zato nič čudnega, da razvijalec Riot in založnik Tencent pogledujeta v to smer.

Tencent je na Kitajskem že izdal MOBA igro imenovano Honor of Kings, ki je na mobilnemu trgu povsem zavladala. Kasneje so to predelali v Arean of Valor in ta naslov izdali na Zahodu, vendar zadeva med igralci ni bila ravno toplo sprejeta.

Govorice o League of Legends mobilni različici pa so morda bile pred kratkim dokončno potrjene. Tipček z imenom Ry Enriquez je na svoji Facebook strani objavil kup posnetkov in slik, ki naj bi bile iz uradne League of Legends igre za telefone.

Seveda obstaja možnost, da je zadeva lažna, a glede na prikazano bi bila to hudo impresivna goljufija. Na posnetku lahko vidimo vadbeni način in izbiranje herojev, vse skupaj pa je zavito v kitajsko različico igre.

Riot zaenkrat še ni komentiral ničesar, če pa so so posnetki resnični, je očitno mobilni League of Legends precej bolj razvit, kot smo mislili na začetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime