Joker dobil še zadnji napovednik

Novo napovedani film Joker me osebno že navdušuje od prvega napovednika. Razlog za to je, da mi je karakter Jokerja hudo zanimiv – tako v Arkham igrah, kot tudi v filmski franšizi The Dark Knight.

Klovnasti psihopat je morda malce izgubil na svoji kvaliteti v zadnjemu filmu Suicide Squad, vendar zna nazaj dobiti svojo prepoznavnost v filmu Joker, kjer bo glavno vlogo prevzel igralec Joaquin Phoenix.

Ta je morda malce nenavadna izbira za to vlogo, vendar je treba reči, da po napovednikih izgleda kot naročen za igranje psihopata. Joaquin je v intervjuju povedal, da je za vlogo izgubil 22 kilogramov, poleg tega pa je študiral smejanje manično depresivnih ljudi.

To se v zadnjemu napovedniku vsekakor pozna. Joker nas bo odpeljal v temni svet, kjer nevarnost tiči na vsakemu koraku. Jokerjevo pravo ime je Arthur Fleck, ki je podnevi klovn, ponoči pa poskuša postati stand-up komik, ki pa je vedno na napačnemu delu šale.

V videu lahko opazimo tudi Robert De Nira, ki bo igral nekega voditelja TV oddaje, Jokerju pa ni preveč naklonjen in se iz njega tudi ponorčuje. Imamo občutek, da se bo Joker na koncu smejal zadnji.

Zadeva vsekakor izgleda kvalitetno in bo morda tudi vredna Oskarja. Vse bomo videli 4. oktobra, ko film tudi uradno izide, spodaj pa si oglejte zadnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime