Greedfall dobil nov igralni posnetek, ki kaže na lepo zmes iger The Witcher 3 in Dragon Age

Tretjeosebnih RPG iger trenutno hudo primanjkuje in igralci so zato toliko bolj navdušeni nad vsako novost, ki kaže vsaj nekaj potenciala.

Greedfall je ena teh iger, izdeluje pa jo razvijalec Spiders. Ta je izdal že nekaj RPG-jev kot so denimo Mars: War Logs in The Technomancer, a noben od teh naslovov nas ni ravno odpihnil.

A Greedfall zaenkrat navdušuje. Dogaja se v 17. stoletju in zadeva precej spominja na priznani igri The Witcher 3 ter Dragon Age. Čakajo nas zanimivi karakterji in romance ter ogromno domišljijskih pošastkov v odprtemu svetu, ki pa ga bodo ločili nalagalani zasloni.

Bojevanje zgleda tipično tretjeosebno sekanje, vendar bomo lahko med zamahovanjem z meči igro zapavzirali in taktično razmislili o naslednji potezi. Prav tako bo Greedfall omogočal nekaj skrivanja, tako da ne bo treba ravno pri vsakemu obračunu prelivati hektolitre krvi.

Smo omenili, da bo naš karakter lahko iskal sledi, tako kot je to v obarvanemu pogledu delal Geralt?

Upamo, da se zmes dveh iger posreči in da nam Spiders končno dostavi res kvaliteten RPG naslov. Mi se za svojo opisovalsko kopijo že potegujemo, igra pa uradno izide 10. septembra.

Spodaj vas čaka novi igralni posnetek, ki prikaže skoraj 15 minut novih pustolovščin. Zadeva izgleda impresivno, le plašč karakterja je malce čudno animiran in izgleda, kot bi tekel pri manjših sličicah na sekundo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Shroud se je vrnil na Twitch

Po nenadnem propadu spletne platforme Mixer, sta njena dva zvezdnika nenadoma ostala brez svojega doma. Koliko je Microsoft ponudil streamerjema Ninji in...

Bizarni Atomic Heart dobil nov igralni napovednik

Prvoosebna Atomic Heart nas čudi vse od svojega prvega napovednika in s tem nadaljuje tudi v letu 2020. Nedavno smo dobili nov...

Halo Infinite prestavljen v leto 2021 – Xbox Series X ostal brez ekskluziv ob svojem izidu

Razvijalec 343 Industries je včeraj pošteno presenetil industrijo videoiger in na Twitterju sporočil, da Halo Infinite ne bo izšel konec leta, kot...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!