FIFA 20 turnir na Gaming brez izgovorov #4 v Mariboru!

Naša karavana dogodkov Gaming brez izgovorov bo v četrti verziji svoja kolesca ustavila v Europark Mariboru, to pa se bo zgodilo že 19. oktobra!

Čeprav so vijole izpadle v boju za lovoriko v Ligi prvakov, to ne pomeni, da jih ne morete domačini popeljati do pokala, pa čeprav bo ta samo virtualni!

Kot ponavadi smo za vas pripravili vrsto zanimivosti. Preizkusili boste lahko najnovejšo igričarsko opremo, se preizkusili v virtualni resničnosti, seveda pa bodo v središču dogajanja, kot vedno, najrazličnejše igre.

Med njimi nameravamo organizirati prvi FIFA 20 turnir, pri kateremu tekmovalce čakajo zanimive in bogate nagrade. FIFA 20 še ni izšla, a izid ni več daleč. Na svet bo privekala 27. septembra, tako da boste imeli za trening na voljo slab mesec.

Tekmovalo se bo na konzolah PlayStation 4 (ki bodo na lokaciji, tekmovalci lahko s sabo prinesejo svoje kontrolerje), za prijavo pa boste morali odšteti 15 €. Tekmovanje štarta ob 10.00, lokacija dogajanja pa bo Europark Maribor (pred trgovino Hervis).

Zadevo smo še malce dodatno posladkali. Če si igro prednaročite na spletni strani EIGRE.si, ki trenutno ponuja najcenejšo varianto za nakup v Sloveniji, potem lahko pri prijavi na turnir vpišete samo številko naročila in priznali vam bomo celotno prijavnino!

Predviden nagradni sklad znaša kar 800 €, tako da bo za tekmovalce vsekakor bogato poskrbljeno.

Vse informacije si lahko pregledate na uradni strani in upamo, da oktobra na kup zberemo najboljše virtualne nogometaše v Sloveniji!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime