Mordhau prejel “ranked” igralni način

Mordhau je bil zagotovo eno največjih presenečenj v letu 2019, Slovenci pa so igro lahko še posebej ponosni, saj razvijalci prihajajo prav iz naše Kokoške.

Špil je od izida pridno pridobival na novi vsebini, sedaj pa je prejel morda najbolj pomembno lastnost. Igralci boste lahko ob zagonu igre ugotovili, da vas pri izbiri spopada čaka povsem novi “ranked” način. Tako se boste lahko končno podali v bitke, ki bodo nekaj pomenile in se bodo zapisale vašo zgodovino.

Zaenkrat je “ranked” način v eksperimentalni fazi, sodelujete pa lahko samo v bitkah 1v1. Razvijalec pravi, da je to šele začetek in da se bodo preko boja eden na enega naučili, kako zadevo potem nadaljnje razširiti. Tako nas kasneje čakata tudi načina 2v2 in na koncu 3v3.

To pa niso edini plani, ki jih ima razvijalec za to večigralsko, srednjeveško klavščino. Prihajata tudi dve novi mapi imenovani Feitoria in Castello ter nov igralni način Invasion, tega pa boste lahko igrali tudi na vseh obstoječih mapah, ki podpirajo Frontline način.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime