Strategije vstale od mrtvih? Uradno napovedan Homeworld 3

Se nam obeta obuditev zamrlega žanra? Ljubitelji strategij ste v zadnjem mesecu prejeli kupček lepih obvestil. Microsoft je napovedal izid strategij Age of Empires 2 Definitive Edition, prav tako pa pripravljajo nekaj z Age of Empires 4. V dirko se je vključil tudi Ubisoft in prejeli bomo nov del Settlers sage. Ampak to se vse dogaja na Zemlji, kaj pa če bi svoje strateške možnosti radi preselili v črnino vesolja?

Bodite brez skrbi, saj je Gearbox včeraj uradno napovedal Homeworld 3. Na njemu dela razvijalec Blackbird Interactive, ta pa naj bi bil sestavljen iz veteranov, ki so poskrbeli tudi za razvoj slavnih predhodnikov, leta 2016 pa so razvili tudi pred-del Deserts of Kharak.

Zadeva je še precej zgodaj v produkciji in razvijalec sredstva nabira tudi preko Fig kampanje, vendar pa so si tam zastavili cilj, ki znaša smo 1$. Gearbox pravi, da Fig kampanja obstaja zato, da imajo igralci besedo pri razvoju in da pri njemu tudi sodelujejo.

Dobili smo tudi prvi napovednik, vendar ta ne prikaže nič igranja. Vseeno izgleda, da so razvijalci tematsko zadeli tiste točke, ki so iz predhodnikov naredili igre, ki se še danes preigravajo v strateških krogih.

Homeworld 3 cilja na izid v letu 2022, spodaj pa si lahko ogledate prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime