CD Projekt RED praktično potrdil novo Witcher igro

Medtem, ko so oči igričarske industrije strogo fokusirane na igro Cyberpunk 2077, poljski razvijalec CD Projekt RED že razmišlja o prihodnosti. In ta bo skoraj zagotovo vsebovala nove Witcher igre.

Razvijalec je v preteklosti izjavil, da so po huronskemu uspehu igre The Witcher 3 zaključili z Geraltovimi avanturami, a da z Witcher serijo še niso zaključili. Tega so se tudi držali, saj so spočeli kvaropirsko igro Gwent ter še eno njeno različico Thronebreaker, ki je dejansko vsebovala štorijo.

A polnopravnemu nadaljevanju v obliki The Witcher 4 so molčali. Zadnje finančno poročilo je razkrilo, da se trojka prodaja odlično. Še več, v prvi četrtini letošnjega leta so prodali več kopij kot pa v enakemu obdobju lani!

Sedaj je razvijalec izdal izjavo za javnost, kjer so pojasnili, da bo njihov studio od sedaj naprej fokusiran na dve franšizi hkrati. Ti dve franšizi sta The Witcher in Cyberpunk, to pa naj bi razvijalcu omogočilo delo na večih projektih istočasno.

Seveda vprašanje obstaja, kdaj bi lahko dobili potencialno nov del Witcherja in na koga se bo ta sploh osredotočil, saj je Geraltova zgodba več ali manj zaključena.

CDPR je trenutno seveda fokusiran predvsem na Cyberpunk 2077, ki izide aprila, a morda ravno po njemu dobimo novo Witcher igro in precej kmalu. CDPR je marca izjavil, da bo do leta 2021 dostavil dve novi AAA igri in glede na to da je prva Cyberpunk, je morda drugi skrivnostni projekt ravno novi Witcher.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime