World of Warcraft Classic – v manj kot enemu tednu že padel finalni šef Molten Core raida

World of Warcraft Classic je tako stara kot tudi nova zadeva. Gre za različico WoW-a, ki igralce vrne 15 let v preteklost in jim ponudi izkušnjo, kot so jo lahko veteranski igralci izkusili leta 2004.

Takoj, ko so oživeli strežniki, so bili ti oblegani pod navalom igralcev, ti pa so želeli čimprej izkusiti stare avanture Azerotha. Med njimi se je znašlo tudi nekaj mojstrov, ki so se podali v tekmovanje tako želenimi dosežki “Worlds First”, ki jih za večno zapišejo v zgodovino WoW skupnosti.

Pisali smo že igralcu Jokerd, ki je v samo 79-ih urah dosegel najvišjo stopnjo 60, pred kratkim pa so igralci dosegli nove šampionske dosežke. V vaniljski inačici World of Warcraft igralce čaka finalna preizkušnja v obliki raida Molten Core, za njega pa bi ponavadi potrebovali več mesecev, če ne celo leto igranja in karakter stopnje 60.

No, gildi Apes, ki igra na evropskemu PVP strežniku Gehennas, je to uspelo v manj kot enemu tednu po izidu klasične edicije WoW-a.

Nekateri Apes obtožujejo, da je njihov dosežek lažen, saj naj bi bilo preprosto nemogoče v tako kratkemu času dobiti vso potrebno opremo za uspešno zmago. Prav tako velik del raida ni bil predvajan v živo. Vendar je Apes izjemno izkušen ceh: svoje izkušnje so do sedaj pilili na zasebnih strežnikih in so bili za Classic že vnaprej odlično pripravljeni. Za zmago nad šefom Ragnarosom so uporabili tri tanke, šest paladinov ter 6 priestov ter goro DPS-ovcev, med katerimi naj bi bil presenetljivo samo en Hunter ter trije Warlocki. Ostalo so bili Warriorji ter Magi.

Po temu, ko je uspešno padel Ragnaros, so se podali še na naslednjega šefa Onyxio in to samo par ur po Ragnarosu. Onyxia jih je enkrat sicer premagala, a v drugo je Apesu vendarle uspelo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime