Mesec brezplačnih Ubisoftovih iger! Servis Uplay+ uradno začel z delovanjem

Dandanes založniki ne gledajo samo na prodajo iger, ampak želijo kupce navaditi na različne servise, za katere bi uporabniki, tako kot v zlati dobi MMO-jev, mesečno plačevali mesečno naročnino.

Microsoft tako že nekaj časa ponuja naročnino na svoj servis Game Pass, sedaj pa želi iste vode preizkusiti tudi francoski založnik Ubisoft. Ta je že nekaj časa napovedal svoj servis Uplay+, včeraj pa je zadeva uradno zaživela.

Naročniki boste lahko izbirali med več kot 100 igrami, ki jih je v preteklosti izdal Ubisoft. To pomeni, da boste lahko preizkusili najnovejše igre tipa Assassin’s Creed: Odyssey in Far Cry 5, prav tako pa boste naročniki uživali v prihajajočih igrah kot so Ghost Recon Breakpoint in Watch Dogs Legion takoj, ko bodo te na voljo. Vključeni so tudi nekateri starejši naslovi kot sta Beyond Good & Evil ter Prince of Persia.

Uporaba je preprosta: na njihovi strani se včlanite v storitev Uplay+ in si nato prenesete izbrano igro, ki jo lahko preigravate po mili volji, vse dokler vam ne poteče naročnina.

Najboljša stvar pri vsemu temu je, da bo Uplay+ do 30. septembra povsem brezplačen. V temu času lahko servis dodobra preizkusite in če vam po enemu mesecu všeč, lahko plačate za oktober naročnino, ki bo znašala 14,99 €. Seveda lahko vmes naročnino prekličete in ne plačate ničesar in se kljub temu zabavate ob mesecu brezplačnih iger.

Ker je zadeva šele komaj zagnala svoja kolesca, so prisotne nekatere težave. Nekateri ljudje se ne morejo naročiti na servis, igra Anno 1800 pa zaradi tehničnih težav trenutno ne obratuje. Ubisoft vse te težave našteva na svoji strani in jih trenutno še raziskuje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

4 KOMENTARJI

  1. a vi lahko to uporabljate? Meni napiše, da ne morem uporabljati tega, ker te države ne podpira … a v uplay store sem pa par dni nazaj brez težav lahko kupil eno igro.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime