Facebook začel ponujati svoj servis za zmenke

Facebook bi rad izkoristil svojo ogromno bazo uporabnikov za pletenje novih romantičnih zvez. Tehnološki gigant bi rad odgriznil malce pogače Tinderju in zato je spočel prav svoj servis za zmenke, ki ga je poimenoval Facebook Dating.

Nova zadeva bo danes postala dostopna za Američane in bo za svoje optimalno delovanje izkoristila podatke svojih uporabnikov. To pomeni, da vas bo na podlagi vaših zanimanj in denimo obisku lokacij poskušala uvrstiti v skupino z drugimi uporabniki, ki kažejo podobna zanimanja.

Za razliko od Tinderja pa za ustvarjanje “veze ni potrebno, da oba uporabnika odobrita drug drugega. Uporabniki bodo lahko brskali po karticah z uporabniškimi profili in stopili v stik s tistimi, ki so jim zanimivi. To bodo lahko počeli preko slik in fotko bo lahko uporabnik všečkal ali pa v njo spustil komentar.

Če se nato uporabnik ne odloči za “povezavo”, lahko klikne gumb “x” in pojavila se bo naslednja predlagana veza. V nastavitvah bo moč obkrožiti, koga želite med predlaganimi uporabniki. Tako lahko izberete bodisi opcijo “prijatelji od prijateljev” ali pa ljudi, ki se ne nahajajo v vašemu krogu prijateljskih vez.

Izbrali boste lahko tudi prijatelje, ti pa bodo spadali pod označbo “secret crush”. Na seznam boste lahko uvrstili do 9 znancev in če vas tudi prijatelj uvrsti na ta seznam, bosta oba obveščena o medsebojnemu všečkanju. Kar seveda pomeni, da poroka ni daleč stran.

Na svoj profil boste lahko uvrščali slike iz Facebooka ali pa direktno iz Instagrama, zaenkrat pa še ni znano, kdaj bo Facebook Dating na voljo izven ZDA.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime