Facebook začel ponujati svoj servis za zmenke

Facebook bi rad izkoristil svojo ogromno bazo uporabnikov za pletenje novih romantičnih zvez. Tehnološki gigant bi rad odgriznil malce pogače Tinderju in zato je spočel prav svoj servis za zmenke, ki ga je poimenoval Facebook Dating.

Nova zadeva bo danes postala dostopna za Američane in bo za svoje optimalno delovanje izkoristila podatke svojih uporabnikov. To pomeni, da vas bo na podlagi vaših zanimanj in denimo obisku lokacij poskušala uvrstiti v skupino z drugimi uporabniki, ki kažejo podobna zanimanja.

Za razliko od Tinderja pa za ustvarjanje “veze ni potrebno, da oba uporabnika odobrita drug drugega. Uporabniki bodo lahko brskali po karticah z uporabniškimi profili in stopili v stik s tistimi, ki so jim zanimivi. To bodo lahko počeli preko slik in fotko bo lahko uporabnik všečkal ali pa v njo spustil komentar.

Če se nato uporabnik ne odloči za “povezavo”, lahko klikne gumb “x” in pojavila se bo naslednja predlagana veza. V nastavitvah bo moč obkrožiti, koga želite med predlaganimi uporabniki. Tako lahko izberete bodisi opcijo “prijatelji od prijateljev” ali pa ljudi, ki se ne nahajajo v vašemu krogu prijateljskih vez.

Izbrali boste lahko tudi prijatelje, ti pa bodo spadali pod označbo “secret crush”. Na seznam boste lahko uvrstili do 9 znancev in če vas tudi prijatelj uvrsti na ta seznam, bosta oba obveščena o medsebojnemu všečkanju. Kar seveda pomeni, da poroka ni daleč stran.

Na svoj profil boste lahko uvrščali slike iz Facebooka ali pa direktno iz Instagrama, zaenkrat pa še ni znano, kdaj bo Facebook Dating na voljo izven ZDA.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!