Ash Ketchum je po 22-ih letih vendarle osvojil Pokémon ligo

Ash Ketchum je poleg Pikachuja morda najbolj znan predstavnik Pokémon franšize. Tip se že dolgo časa trudi osvojiti regijsko Pokémon prvenstvo, vendar mu je trofeja vedno spolzela iz rok. Dečko z rdečo kapico pa je po 22-ih letih vendarle osvojil Pokémon ligo, kljub temu pa še vedno izgleda star 10 let.

Ashu je podvig uspel v 139 epizodi, podnaslovljeni “Birth! The Alola Champion!!”, ta pa se je odvijala v sklopu epizod anime serije Pokémon Sun and Moon.

Finalni obračun se je odvil med Ashem ter Gladionom, oba pa sta imela drugačni formi Lycanroc Pokémona. Na koncu je zmagal Ash, a med ceremonijo je skozi ultra črvino uletel Ultra-Beast Guzzlord in s tem povzročil dodatno dramo ter hkrati nadaljeval Ultra Beast štorijo, ki spremlja celotno serijo že skozi celo leto.

Pokémon Sun and Moon se trenutno predvaja na Japonskem, angleško govoreči pa lahko gledate sinhronizirano angleško različico Pokémon the Series: Sun & Moon – Ultra Legends, ki se trenutno predvaja na kanalu Disney XD.

Navdušenje nad zmago je izrazil Pokémon Twitter račun, ki je izrazil čestitke novemu šampionu, ki se po japonsko imenuje Satoshi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime