Igralec obrnil Minecraft, brez da bi storil en sam korak

Kaj se zgodi, ko eno igro preigraš že tolikokrat, da si videl že vse, kar ti ima naslov za ponuditi? Greš morda igrati nekaj drugega? To bi naredili običajni igralci, a obstaja kupček ljudi, ki si izmislijo povsem svoje izzive.

Eden od teh čudakov je YouTuber TheHeightAdvantage, ki se je odločil preigrati celotni Minecraft, brez da bi njegov karakter storil en samcat korak.

No, Minecrafta niti ne moreš preigrati, saj je špil neskončen in v temu je tudi njegov čar. A vseeno lahko igralci obiščete The End in tam premagate Ender zmaja, kar bi lahko tehnično šteli za konec igre.

TheHeightAdvantage je tako ustvaril mapo in, stoječ na mestu, začel delati običajne stvari: kopati, nabirati surovine in kovačiti razne stvari. Seveda se je v Minecraftu enkrat treba premakniti, zato je naš pogumnež skoval svoj čoln in ga postavil eno kocko stran. Nato je kliknil opcijo, da se nanj povzpne in igra ga je premaknila za eno kocko. Nato je spet postavil en čoln kocko stran in ponovil vajo.

To je seveda obupno počasno premikanje, a TheHeightAdvantage je vztrajal. Nato se mu je uspelo dokopati do vode in čoln je postal priročno prevozno sredstvo. Ni pa bilo edino, saj mu je nato na pomoč priskočil tudi pujsek “Little Timmy”, ta pa ga je nato odpeljal na finalno destinacijo, kjer se je spopadel z zmajem. Žal rožnati prašiček srečanja na koncu ni preživel.

TheHeightAdvantage je za svoj podvig potreboval okoli 30 ur in je izjemno zanimiv dosežek, ki ga lahko postavimo ob bok podvigom kot je denimo preigravanje celotnega Skyrima samo s pomočjo bakle.

Celotno avanturo si lahko ogledate na spodnjemu posnetku.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RTX 3090 lahko poganja The Witcher 3 in Horizon Zero Dawn v ločljivosti 8K pri 30 sličicah na sekundo

Eden od bonusov igranja iger na PC-ju je dejstvo, da lahko strojno opremo postopoma nadgradimo, to pa vam omogoča, da isto igro...

Big Bang Theory zvezdnico bomo novembra gledali v novi zanimivi seriji The Flight Attendant

Oboževalci igralke Kaley Cuoco, ki je najbolj znana po vlogi Penny v seriji Veliki pokovci, boste kmalu lahko svojo vzornico zopet gledali...

Piratom je po enem letu uspelo skrekati igro Red Dead Redemption 2

Pirati PC iger se že dolgo časa borijo proti zloglasni zaščiti Denuvo in obe strani sta dobili in izgubili nekatere bitke. Vendar...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!