Igralec obrnil Minecraft, brez da bi storil en sam korak

Kaj se zgodi, ko eno igro preigraš že tolikokrat, da si videl že vse, kar ti ima naslov za ponuditi? Greš morda igrati nekaj drugega? To bi naredili običajni igralci, a obstaja kupček ljudi, ki si izmislijo povsem svoje izzive.

Eden od teh čudakov je YouTuber TheHeightAdvantage, ki se je odločil preigrati celotni Minecraft, brez da bi njegov karakter storil en samcat korak.

No, Minecrafta niti ne moreš preigrati, saj je špil neskončen in v temu je tudi njegov čar. A vseeno lahko igralci obiščete The End in tam premagate Ender zmaja, kar bi lahko tehnično šteli za konec igre.

TheHeightAdvantage je tako ustvaril mapo in, stoječ na mestu, začel delati običajne stvari: kopati, nabirati surovine in kovačiti razne stvari. Seveda se je v Minecraftu enkrat treba premakniti, zato je naš pogumnež skoval svoj čoln in ga postavil eno kocko stran. Nato je kliknil opcijo, da se nanj povzpne in igra ga je premaknila za eno kocko. Nato je spet postavil en čoln kocko stran in ponovil vajo.

To je seveda obupno počasno premikanje, a TheHeightAdvantage je vztrajal. Nato se mu je uspelo dokopati do vode in čoln je postal priročno prevozno sredstvo. Ni pa bilo edino, saj mu je nato na pomoč priskočil tudi pujsek “Little Timmy”, ta pa ga je nato odpeljal na finalno destinacijo, kjer se je spopadel z zmajem. Žal rožnati prašiček srečanja na koncu ni preživel.

TheHeightAdvantage je za svoj podvig potreboval okoli 30 ur in je izjemno zanimiv dosežek, ki ga lahko postavimo ob bok podvigom kot je denimo preigravanje celotnega Skyrima samo s pomočjo bakle.

Celotno avanturo si lahko ogledate na spodnjemu posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime