League of Legends proslavlja svojih 10 let z novim logotipom

Še en mesec nas loči in popularna igra League of Legends bo na svoji torti lahko upihnila že deset svečk.

Človek bi mislil, da je bo po desetih letih LoL postal že malce prežvečen in začel počasi umirati. A nič ne bi bilo lahko dlje od resnice. League of Legends je danes bolj popularen kot kadarkoli prej. Dnevno jo istočasno preigrava kar 8 milijonov igralcev, kar je naravnost ogromna številka.

Riot je ob proslavi desetega leta obstoja svojega najbolj popularnega naslova razkril še nekaj zanimivih podatkov. League of Legends drži dnevno več igralcev kot pa če združimo deset najbolj igranih iger na Steamu. To se morda sliši kot precej napihnjena izjava, a če pogledamo na SteamDB, prvih deset iger doseže vsega 2.2 milijona istočasnih igralcev. S tem da LoL-a ni na Steamu sploh in je razvijalec te številke pridobil s povsem svojo platformo.

Uraden rojstni dan League of Legendsa je 27. oktober 2009, zato bo Riot 15. oktobra pripravil vrsto zanimivosti. Čakajo nas posebni prenosi v živo, dogodki ter napovedi za prihodnost. Razvijalec bo med drugim gostil tudi prenos “Riot pls”, kjer bo Riot prikazal nekaj svojih najljubših trenutkov iz zgodovine igre, hkrati pa bodo podelili svoje načrte za naslednjo Teamfight Tactics posodobitev.

Morda najbolj zanimiva poteza pa je novi logo. League of Legends napis bo obdržal svojo zlato barvo, poslovili pa so se ostri robovi in zadeva v prenovljeni izdaji precej manj prepoznavno. A morda pa bo komu všeč, kdo ve, vendar dvomimo, da bo veteranom takšna sprememba prijala.

Ko ste že tu, ne pozabite se prijaviti na naš League of Legends turnir, kjer se bodo igralci spopadli v igri Teamfight Tactics. Kvalifikacije se začnejo že 22. septembra, čakajo pa vas bogate nagrade. Prijava na spodnjemu gumbu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime