Pregrešno dragi Galaxy Fold v Južni Koreji razprodan v minutah

Samsung Galaxy Fold je bil eden najbolj zanimivih tehnoloških igračk, ki smo jih videli v letu 2019, pa čeprav še vedno nismo dočakali pravega izida.

Tehnologija upogljivih zaslonov je ljudi očarala takoj, ko je Samsung pokazal telefon, ki se lahko instantno preklopi v tablico. Vendar je zasanjanost hitro naletela na kruto realnost, ko so izšli prvi testni primerki in so se telefoni, namenjeni recenzijam, kvarili en za drugim.

Poleg tega je tu pregrešno draga cena. Galaxy Fold vas bo obral za več kot 2k evrov in glede na vse porodne težave, bi si človek mislil, da bodo ljudje bolj previdni pri nakupu te sicer pionirske, a morda še vedno prototipne tehnologije.

Tega mnenja z vami ne delijo Korejci. Novica je morda malce stara, a vseeno zanimiva. Fold je namreč pri Južnokorejcih postal na voljo že 6. septembra, Samsung pa je v predprodajo ponudil vsega 4.000 enot. Navala nekako niso pričakovali, saj se je Fold razprodal v minutah. Tisti, ki se do svojega dragega izdelka niso dokopali, lahko svoj telefon kupijo samo pri preprodajalcih, pri katerih so cene poskočile v višave. Nekateri za Folda zahtevajo kar 4000 dolarjev!

No, Evropejci imamo enkrat celo več sreče kot Američani. Galaxy Fold je namreč postal na voljo že včeraj, medtem ko bo ZDA na svoje primerke primorana počakati vsaj še en teden.

Zaenkrat se upogljivi telefon še ni pojavil pri nobenemu slovenskemu ponudniku, če pa ga kje opazite, pa brž prilepite povezavo v komentar in članek bo dopolnjen z relevantno vsebino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime