Vaši redki dosežki v Steamu se bodo sedaj svetili v zlati barvi

Steam se je odločil predelati svojo trgovino, specifično je prenovo doživel oddelek, kjer držite svojo knjižnico z igrami. Po novemu boste lahko svoj masovni seznam bolje organizirali, grafično pa bo zadeva več stavila na velike kartice z igrami in malce manj na podrobne sezname, kot smo jih imeli prej. Seveda si lahko vse to preklopite po svojih željah.

Ena od novosti, ki je morda ne bo opazil vsak a je vseeno precej pomembna, se tiče dosežkov, ki jih igralec prejme v vsaki igri. Medtem ko morda kakšen nedeljski igralec te dosežke povsem spregleda, obstajajo igralci, ki se podajo v lov za temi trofejami in ne odnehajo, dokler jih ne polovijo vse.

Po novem bodo vaši dosežki, ki jih je opravilo manj kot 10 % vseh igralcev, v vaši knjižnici svetili z zlato barvo. Prav tako boste ob 100% dokončanju igre prejeli modro medaljo.

To se vse skupaj morda ne zdi veliko, a za igralce, ki se trudijo pridobiti prav vsak dosežek iz igre, je to lepa nagrada in služi kot nekakšno poplačilo njihovega truda.

Če želite preizkusiti novi Steam, ki je še vedno v beta fazi, boste morali storiti sledeče. Odprite “Setting” opcijo in potem pod razdelkom “Beta participation” kliknite možnost “Change”. Nato ponovno zaženite Steam in se čudite novi podobi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime