Epic Games ta teden ponuja kar 6 brezplačnih iger: Batman Arkham in Lego trilogijo

Govorili smo o temu, da nas čaka eno veliko presenečenje v Epic Games trgovini. Digitalna platforma že tradicionalno vsak teden ponudi novo, brezplačno igro preko katerih nato poskuša na svoj servis pridobiti nove uporabnike in pri zadnji takšni akciji, so obljubljali poslastico iz superherojskih vrst.

In tokrat so ponudili morda največjo poslastico do sedaj. Brezplačnih je postalo kar 6 iger, vse pa prihajajo iz temnih jam, v katerih prebiva Batman.

Tako si lahko sedaj povsem brezplačno pridobite igre Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ter Batman: Arkham Knight. Osebno vam lahko vse te navedene izdelke priporočim in to z velikim veseljem, saj se gre morda za najboljše superherojske igre, kar smo jih imeli čast preizkusiti. Arkham Knight je imel sicer težaven izid, ki so ga pestile optimizacijske težave, a to je bilo od takrat popravljeno in po novem lahko uživate v odlični Batman avanturi.

A Epic se ni ustavil samo tukaj, saj so brezplačno ponudili tudi tri Lego igre. Te so: LEGO Batman, LEGO Batman 2: DC Super Heroes ter LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Tudi to so odlični predstavniki Črnega viteza, poleg tega pa lahko slednje naslove ponudite za igranje tudi malo mlajšim.

Batman: Arkham igre si lahko aktivirate na sledeči povezavi, LEGO navdušenci pa kliknite sledeče.

Naslednji teden nas čaka še ena poslastica, saj bomo brezplačno prejeli igro Metro 2033 Redux.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime