Igra Total War Saga: Troy uradno potrjena

Včeraj smo vam zaupali, da se pripravlja nov naslov v Total War franšizi, ki nas bo tokrat odpeljal v zgodovinsko obdobje Troje.

Založnik SEGA in razvijalec Creative Assembly pa sta sedaj končno uradno zadevo tudi potrdila. Total War Saga: Troy se bo poglobila v vojne Troje in nas vrnila v antično obdobje Grčije.

To ne bo glavni naslov Total War historične franšize, saj bo Troy spadal pod “Saga” del serije, katere predstavnik je Thrones of Britannia. To pomeni, da v kampanji ne bomo mogli prevzeti celotnega sveta, ampak se bomo osredotočili samo na konflikt v grški regiji.

Bogovi bodo igrali veliko vlogo, vendar pa to ne pomeni, da se bo iz morja kar naenkrat dvignil Pozejdon in potopil našo celotno floto ladjevja. Vera je bila vedno velik sestavni del Total War iger in vodje bodo poskušale zadovoljiti Bogove in tako dobiti boljšo moralo v bitkah. Poudarek bo tudi na pomembnih osebah iz tega obdobja, kjer bomo zagotovo nadzorovali bodisi Hektorja ali pa Ahila, katera sta tudi prisotna v zadnjemu napovedniku.

Total War Saga: Troy bo izšel enkrat v 2020, na Steamu pa si lahko igro že lahko dodate med seznam želja in si pogledate nekatere slike. Spodaj si lahko ogledate prvi uradni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime