Slovenski Fortnite igralec Tohaj na uradnem turnirju zasedel četrto mesto in si s svojo ekipo prislužil 53.000 $

Pretekli vikend so se najboljši Fortnite igralci širom zemeljske oble zapodili za bogate nagrade v turnirju Fortnite Champion Series Season X.

Med 20. in 22. septembrom je v turnirju sodelovalo stotine igralce, vsi pa so se na moč trudili prebiti med najboljše v Grand Finals, kjer najboljše čakajo denarni skladi, vredni več sto tisoč dolarjev.

Za turnir so veljala podobna pravila kot v Fortnite World Cup, kjer si morajo tekmovalci prislužiti čimveč točk v maksimalno 10 igrah.

Tekmovalo se je v trojicah, točke pa so se razdelile po sledečemu sistemu:

  • Victory Royale = 15 točk
  • Drugo mesto = 12 točk
  • Tretje in četrto mesto = 9 točk
  • Peto do osmo mesto = 6 točk
  • Deveto do dvanajsto mesto = 3 točke
  • Eliminacija = 1 točka

Med sodelujočimi se je znašel tudi slovenski igralec Kevin “Tohaj” Batič, ki si kot profesionalni streamer kruh služi pri ekipi G2. S svojo ekipo, kjer sta mu družbo delala še igralca hREST BELAEU ter Kaxie, se je boril častno in zagnano ter si na koncu prislužil četrto mesto. Trojica si bo tako med sabo razdelila 52.800 dolarjev, a če bi imeli še malo sreče, bi lahko prehiteli tretje uvrščeno trojico, ki je v žep pospravila 144.000 dolarjev.

Uradno razvrstitev si lahko ogledate na sledeči povezavi, tam pa lahko vidite tudi šampione iz drugih regij.

Če se tekmovanja morda niste bili zmožni udeležite, ostanite brez skrbi. Organiziramo namreč prav svoj Fortnite turnir, kjer vas prav tako čakajo bogate nagrade! Čas za prijavo se počasi izteka, tako da brž na sledečo povezavo in vpišite svoje ime med najboljše slovenske Fortnite igralce!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime