Fortnite bo sedaj igralce paril na podlagi njihovih veščin – prihajajo tudi umetno pametni boti

Fortnite bo kmalu postal veliko bolj fer do vseh igralcev. Razvijalec Epic je oznanil, da bo prihajajoča posodobitev 10.40 vsebovala nov sistem, ki bo igralce, ki posedujejo podobno stopnjo veščin, sparil v isto mapo.

Tako ne boste vstopili v naključno igro, kjer vas bodo kot začetnika ubijali pol-profesionalni igralci, ki pod prsti vsebujejo gore igralnih ur. Izkušnja zna biti sedaj veliko bolj prijazna za vse novince, katere ob prvemu srečanju z igro odbije vedno vnovično umiranje proti veteranom.

Kako točno bo ta sistem deloval še ni jasno, niti ni Epic razjasnil, kdaj bo novi sistem stopil na vse žive strežnike. Epic pravi, da bo posodobitev počasi omogočil na vseh strežnikih, zraven pa pozorno spremljal statistike in odziv igralcev.

Za novince bo še naknadno poskrbljeno v naslednji sezoni, saj prihajajo računalniško nadzorovani boti, proti katerim bo lahko nov igralcev dodobra stestiral svoje veščine in tako igral, brez vedno prisotnega strahu, da ga bo nekdo označil kot n00ba.

Boti, ki jih bo nadzorovala umetna inteligenca, naj bi se obnašali podobno kot nasprotniki iz mesa in krvi in bodo pomagali igralcem postopoma izboljšati svoje veščine. Boljši ko boste, manj botov boste srečali v svojih igrah.

Umetno pametni nasprotniki ne bodo prisotni v nobenemu tekmovalnemu načinu, prispeli pa naj bi v 11. sezoni, katera naj bi štartala v prvi polovici oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime