Red Dead Redemption 2 praktično potrjen za PC

Govorice o predelavi igre Red Dead Redemption 2 za PC se pojavljajo praktično že vsak teden. Vse so do sedaj bila samo več ali manj namigovanja, a sedaj smo dobili skorajda potrjeno najavo iz strani razvijalca Rockstar.

Namigovanja na predelavo so se pričela, ko je Rockstar nenadoma na PC pripeljal prav svoj zaganjalnik, na kateremu trenutno ponuja svoje igre, vsi novi uporabniki pa prejmejo brezplačno kopijo igre GTA: San Andreas. A zakaj bi razvijalec izdal takšno platformo izdal ravno zdaj, razen če za njo ne pripravlja nečesa velikega?

In predelava Red Dead Redemption 2 za PC se bo sedaj očitno res pripetila. Včeraj je avstralska organizacija, ki skrbi za starostne oznake iger, v svojo bazo sprejela nov naslov in to je ravno Red Dead Redemption 2. Igra je svoje klasifikacije že lani prejela za Xbox One ter PlayStation 4, tako da je ta vnos za novo platformo. In ta je na uradni strani opredeljena pod označbo “Computer Games”.

Tipično so takšne klasifikacije v zadnjih stadijih razvoja igre – pomnimo Octopath Traveler, ki je bil najprej kvalificiran in nato se mu je zelo hitro pripetil dejanski izid. Tako so se pojavila ugibanja, da zna biti Red Dead Redemption 2 najavljen že ta ali naslednji mesec, izid pa bi se lahko zgodil med božičnim časom, kjer je nakupovalna mrzlica največja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

    • In zakaj bi nekdo šel plačevat nekaj takega kot je ocenjevanje igre za starostno oznako, če je pol ne bi uporabljal. Prav tako pa imaš še na stotine drugih dokazov, da pride…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime